Del 16 al 22 de maig es disputa el Campionat d’Europa WPS de natació a la localitat portuguesa de Funchal, on participa Espanya amb una convocatòria de vint-i-quatre esportistes, cinc d’ells catalans.

Els nedadors i nedadores catalans que participen al Campionat d’Europa són: Toni Ponce (CN Sitges), Ariel Schrenck (CN Mataró), Núria Marquès (CN Sant Feliu), Sarai Gascón (independient) i Òscar Salguero (CN Sabadell). En la llista de convocats realitzada per Laureano Gil Dávila, seleccionador i cap d’equip, destaca la presència de medallistes paralímpics com José Antonio Mari Alcaraz, Teresa Perales i Sebastian Rodríguez.

Aquest campionat d’Europa s’havia de disputar l’any passat però es va ajornat degut a la pandèmia de la Covid-19, representa una de les darreres oportunitats per aconseguir el billet per competir als Jocs Paralímpics de Tòquio d’aquest estiu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies