Aquest dissabte 24 d’abril s’ha disputat el segon partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica corresponent a la tercera jornada de competició entre Comkedem i l’ADB Barberà on l’equip visitant ha guanyat per un resultat final d’11 a 15.

Dos van ser els jugadors més destacats del partit que es va disputar a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. Oliver Vilela (Comkedem) i Toni Rodríguez (ADB Barberà) van ser els protagonistes del partit ja que van marcar tots els gols dels seus equips. El partit va ser molt igualat, el resultat al descans era un ajustat 3 a 4 favorable a l’equip visitant. L’intensitat i l’igualtat del joc va augmentar durant la segona part que va ser un autèntic festival de gols per part dels dos equips, al final l’ADB Barberà va guanyar per un resultat d’11 a 15.

El proper dissabte 8 de maig es disputa el darrer partit d’aquesta edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Comkedem i el DRACS CEA a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies