Aquest cap de setmana del 17 i 18 d’abril s’ha disputat la prova de les Sèries Mundials de natació a la localitat italiana de Lignano Sabbiadoro amb la participació de Toni Ponce i Teresa Perales, aprofitant que havien de fer el tràmit de la classificació medico-funcional per participar en proves internacionals.

El nedador català va guanyar la prova dels 200m estils SM5 amb un temps de 2:52.98, lluny del seu rècord del món de 2:48.02. A més d’aquesta medalla d’or, Toni Ponce va guanyar la medalla de bronze a les proves de 50m esquena (39.80) i 100m braça (1:29.24).

Foto (dxtadaptado)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies