Aquest dissabte 17 d’abril s’ha disputat el partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica corresponent a la tercera jornada de competició entre l’ADB Barberà i el DRACS CEA, partit guanyat per DRACS per un resultat final de 9 a 6.

En aquest partit, tot i disputar-se a les instal.lacions del Pavelló Municipal Maria Reverter de Barberà del Vallès, DRACS CEA jugava com a equip local ja que aquesta temporada no pot disposar del Poliesportiu de l’Institut Guttmann per disputar els seus partits. L’ADB Barberà va començar dominant en el joc i en el marcador amb 1 a 2 però, poc a poc, es va anar igualant el joc entre els dos equips i DRACS va arribar al descans dominant per un ajustat 4 a 3. La segona part va ser molt intensa i igualada entre els dos equips. Amb empat a cinc en el marcador, un gol de Jordi Valle (DRACS CEA), amb valor doble de puntuació, va posar per davant al DRACS per 7 a 5, una diferència que l’ADB ja no va poder retallar, arribant al final del partit amb el marcador favorable a DRACS CEA per 9 a 6, una victòria que l’apropa al títol de la Lliga Catalana després de l’empat entre aquests dos equips en el seu primer enfrontament d’aquesta edició de la Lliga Catalana.

El proper dissabte 24 d’abril es disputa el darrer partit de la tercera jornada de competició entre el Comkedem i l’ADB Barberà a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies