Ara sí, després de setmanes de treballar conjuntament amb els equips ja tenim definida la nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes. Aquest cap de setmana del 24 i 25 d’abril es disputen els primers partits d’aquesta nova edició en la que set equips lluitaran per guanyar la competició.

La Lliga Catalana estarà formada per dos grups, el Grup A amb la presència de l’Escola AFA, Comkedem, Costa Daurada i el CB Pardinyes i el Grup B amb tres equips, Màsters, CB MIFAS i CB Granollers. La 1ª Fase es disputarà solament un partit entre els equips de cada Grup i els dos primers jugaran la Fase Final pel títol i els altres equips una Fase de consolació a principis del mes de Juny en unes seus encara per determinar.

Aquest cap de setmana començarà la competició amb els partits entre Comkedem i l’Escola AFA i Costa Daurada contra CB Pardinyes dins del Grup A i al Grup B, el Màsters jugarà contra el CB MIFAS, sent el CB Granollers l’equip que descansa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies