Aquest cap de setmana del 10 i 11 d’abril s’ha disputat la 4ª Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i III Open Nacional Ciutat de Gavà a les instal.lacions del Club Padelarium Gavà (Barcelona). Aquest campionat ha estat organitzat pel Club Esportiu Pàdel Adaptat Catalunya.

La parella subcampiona d’Espanya formada per Óscar Agea i Francisco Bernal s’ha proclamat guanyadora de la 4ª Prova de la Copa d’Espanya disputada aquest cap de setmana després de guanyar en la final a la parella campiona d’Espanya, Edorta de Anta i Cristopher Triviño en un gran i emocionant partit per 6-7, 7-5 i 7-6. Les parelles catalanes Miquel Martí i Isaac Mateos i Pau Martín i Manuel López, van ser les que van arribar més lluny, concretament fins a Quarts de Final on van ser eliminades, en la fase de repesca van finalitzar en la setena i vuitena posició respectivament. En el següent enllaç es poden veure tots els resultats de la competició.

Destacar el gran ambient entre tots els esportistes i la qualitat dels partits d’aquesta 4ª Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes que es va disputar respectant tots els protocols de prevenció davant la Covid-19 que es porten a terme durant totes les competicions d’aquesta temporada.

Foto (Arko Sports)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies