L’edició número 16 de l’Meeting de l’Hospitalet s’ha celebrat amb èxit durant tot el matí d’aquest dissabte 10 d’abril tot i la pluja que ha fet acte de presencia durant tota la jornada. Han participat un total de vuitanta atletes de totes les disciplines i categories.

El primer que cal destacar és el rècord del món aconseguit per Sara Andrés. La velocista de Madrid ha batut aquesta marca als 200m T62 amb 28.30s. Andrés s’ha mostrat molt feliç i satisfeta per aquesta fita. Prèviament també havia participat en la prova dels 100m amb una marca de 13.51s

L’altra bona notícia del dia ha estat la mínima B de Sara Martínez en salt de llargada F12 amb una marca de 5.49m, l’atleta madrilenya ha aconseguit una marca important de cara a les seves opcions per participar als Jocs Paralímpics de Tòquio el proper estiu.

L’organització ha valorat molt positivament la jornada, amb l’entrada de públic a L’Hospitalet Nord (la meitat de l’aforament per temes de Covie-19) i amb la retransmissió en directe a través d’streaming.

Tot i la pluja, la gran majoria d’atletes s’han mostrat molt contents d’haver pogut participar en aquesta nova edició, que ha comptat també per primera vegada amb atletes amb deficiència auditiva.

Foto (organització)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies