Aquest cap de setmana del 10 i 11 d’abril s’ha disputat la 2ª jornada de la “Liga Nacional” de Boccia en la seva modalitat de BC4 a les instal.lacions del Pavelló Esportiu Municipal “Río Ebro” de la ciutat de Saragossa amb gran protagonisme dels esportistes catalans.

Els tres esportistes catalans que van participar van ocupar les tres primeres posicions en aquesta segona jornada. El veterà Vasile Agache va ser el gran dominador de la competició després de guanyar tots els partits que va disputar. Diumenge, en els partits finals, va jugar les semifinals contra Sara Aller, guanyant per 6 a 0 i la gran final, contra el català Ramón Prat, al que va guanyar per 7 a 0. En el partit per la tercera i quarta posició, l’altre català que va participar en la jornada, Àlex Trullas, va guanyar a Sara Aller per 12 a 2 completant d’aquesta manera el podi totalment català en la segona jornada.

Cal recordar que els tres esportistes catalans formen part del Grup d’Èlit de la boccia espanyola que, recentment, va portar a terme una Concentració per treballar les modificacions que es faran al reglament després dels Jocs Paralímpics de Tòquio.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies