Aquest cap de setmana del 10 i 11 d’abril s’ha disputat la Final Four de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes a la ciutat de Saragossa i on el Barcelona Universitari Club s’ha proclamat campió de la competició.

L’equip català va jugar la semifinal dissabte contra el CAAD Sevilla Quad Rugby, un equip de recent creació i que ja ha disputat la Fase Final de la competició. El BUC va dominar durant tot el partit amb superioritat i va guanyar el partit per un contundent 60 a 14. Per la seva banda, l’”Adapta Zaragoza” va guanyar en l’altre semifinal al Lobos Quad Rugby per 44 a 29. Diumenge, en la gran final, el BUC va jugar a un gran nivell guanyant a l’equip amfitrió per 46 a 23, proclamant-se d’aquesta manera campió de la competició. En el partit per la tercera i quarta posició, l’equip sevillà va guanyar per un ajustat 39 a 35 al Lobos Quad Rugby.

Amb aquest triomf, el Barcelona Universitari Club repeteix la victòria aconseguida en l’any 2019, en la primera i única edició fins al moment de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes, ja que al 2020 es va haver de suspendre a causa de la pandèmia de la COVID-19.