Aquest diumenge 11 d’abril ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Barcelona amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans de l’actualitat.

Abans de començar la jornada de competició es van lliurar els premis als campions de la temporada anterior, una edició que va finalizar abans amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. Toni Ponce i Marian Polo van rebre els trofeus als millors nedadors i el CN Mataró al millor club. Pel que fa als resultats d’aquesta primera jornada, Toni Ponce (CN Sitges) va aconseguir un total de 992 punts, Òscar Salguero (CN Sabadell) va finalizar en segona posició amb 872 i el valencià David Levecq tercer amb 819 punts. En categoria femenina, Núria Marquès (CN Sant Feliu) va finalizar en primera posició amb 798 punts, seguida molt de prop per Sarai Gascón amb 772 i la vigent campiona, Marian Polo, tercera amb 676 punts. En el següent enllaç es poden veure tots els resultats d’aquesta primera jornada (https://b-swim.com/Resultados/2021LligaCatalanaAdaptada_Barcelona/index.html).

Aquesta edició de la Lliga Catalana estarà formada únicament per tres proves, aquesta primera que s’ha disputat diumenge, una segona amb data i seu a confirmar i la darrera jornada que es disputarà dins dels Jocs Catalans d’aquest any.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies