Aquest dissabte 10 d’abril s’ha disputat el partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica corresponent a la segona jornada de la competició entre el Comkedem i el DRACS CEA, partit on l’equip visitant ha guanyat per 3 a 14.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va estar dominat en tot moment per l’equip visitant que ja guanyava per un clar 1 a 7 al descans. Durant la segona part va continuar el domini del DRACS CEA que, aquesta temporada opten al títol de la Lliga Catalana després d’incorporar a l’equip a l’Asier Sànchez, exjugador de l’ADB Barberà, autor de vuit gols en aquest partit. Per part de Comkedem destacar els tres gols marcats per Òliver Villella. El resultat final va ser favorable a DRACS CEA per 14 a 3.

El proper dissabte 17 d’abril es disputa el primer partit de la tercera jornada, un partit que pot decidir el campió de la competició ja que l’ADB Barberà jugarà contra el DRACS CEA, cal recordar que el primer partit entre aquests dos equips va finalizar en empat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies