L’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé organitzen un any més el Meeting Internacional de Para-atletisme de l’Hospitalet. La cita tindrà lloc dissabte 10 d’abril al Complex Esportiu Municipal de L’Hospitalet Nord (Barcelona).

Cinc mesos després de la darrera edició, l’objectiu principal dels atletes serà la preparació per als Jocs Paralímpics de Tòquio, dels quals molts han aconseguit la marca mínima, encara que altres encara lluiten per fer-se un forat.

Entre els atletes que formen part de la competició destaca l’àmplia participació dels atletes de l’Hospitalet Atletisme, com són Yassine Ouhdadi (plata mundialista) o Mari Carmen Paredes, tots dos amb mínima per als Jocs, a més d’Iván Soriano, Paula Heras, Vicente Martínez o Laia Fabra. A més d’ells, el Meeting comptarà amb un gran elenc dels millors atletes nacionals i internacionals.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies