De l’1 al 4 d’abril s’ha celebrat una Concentració del Grup de Tecnificació de joves nedadors de la FEDDF a la piscina municipal de Valdesanchuela, a la localitat madrilenya de Valdemoro on han participat un total de vint joves valors de la natació espanyola.

Entre els nedadors i nedadores que han participat en aquesta concentració, destaca la presència de tres joves promeses de la natació adaptada catalana, Berta García Grau (CN Mataró), Brayner Félix Gómez Coba (CN Sant Feliu) i Pol Sallent Hernández (CN Martorell). Els objectius d’aquesta concentració són desenvolupar una experiència enriquidora i divertida per als nedadors i nedadores, continuar el programa de formació en bons costums d’entrenament invisible i comportament i dur a terme, per part dels tècnics, activitats on puguin conèixer als esportistes, així com valorar la seva evolució i projecció futura.

El responsable d’aquesta concentració del Grup de Tecnificació ha estat Darío Carreras.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies