Aquest dissabte 3 d’abril s’ha disputat el segon partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i el DRACS CEA que ha finalitzat amb empat a set entre els dos equips.

El partit, corresponent a la primera jornada de la competició, s’ha disputat al pavelló de l’IEM Maria Reverter de Barberà de Vallès. L’igualtat entre els dos equips ha estat el més destacat de la jornada. El resultat al descans era favorable a l’equip visitant per un ajustat 2 a 3, amb dos gols de l’exjugador local, Asier Sánchez. Durant la segona part va continuar l’igualtat entre els dos equips i els minuts finals van ser molt emocionants amb gols per part dels dos conjunts. Per l’equip local destacar els tres gols anotats per Toni Rodríguez i per DRACS CEA el jugador més destacat va ser Asier Sánchez, exjugador de l’equip local, que ha marcat quatre gols. Després d’aquest resultat ens espera una emocionant Lliga Catalana’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

El proper dissabte 10 d’abril, Comkedem rep a la seva pista de les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, al DRACS CEA, partit corresponent a la segona jornada de competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies