Durant aquests dies festius de Setmana Santa, s’ha portat a terme la Concentració del Grup d’Èlit de la boccia espanyola a les instal.lacions del Pavelló Esportiu Municipal “Río Ebro” de la ciutat de Saragossa dirigit pel seleccionador Francisco José Padilla.

En aquesta concentració hi han participat tres esportistes catalans, Vasile Agache i Ramón Prat Barons (MIFAS) i Àlex Trullas (independent), a més dels esportistes catalans, també formen part del Grup d’Èlit, Alberto Arranz (Sevilla No & Do), Sara Aller Maig (independent) i Angela Naveira (EMPLEOASPE Disc).

Tots els jugadors que formen part d’aquest Grup d’Èlit, estan en el pla de seguiment de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF). Un dels objectius principals de la concentració era treballar les modificacions que es faran al reglament després dels Jocs Paralímpics de Tòquio.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies