El cap de setmana del 10 i 11 d’abril es disputa la 4ª Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i III Open Nacional Ciutat de Gavà a les instal.lacions del Club Padelarium Gavà (Barcelona). Aquest campionat està organitzat pel Club Esportiu Pàdel Adaptat Catalunya.

Fins a cinc parelles catalanes disputaran aquesta competició, els esportistes inscrits són, Miquel Martí i Isaac Mateos, Mónica Ridao i David Moreno, Pau Martín i Manuel López, Susana Rodríguez i José Luís Montoya i, finalment, Lluís Turró i Pablo Martínez. A més, també hi hauran esportistes d’Andalusia, València, Castella La-Manxa, Madrid i el País Basc. Destacar la presència en aquesta competició de la parella campiona d’Espanya, Edorta de Anta i Cristopher Triviño i també dels subcampions, Oscar Agea y Francisco Bernal. Edorta i Cristopher es van proclamar vencedors en el Campionat d’Espanya absolut que es va disputar a la localitat madrilenya d’Arganda del Rey a finals del passat mes de novembre.

Aquesta 4ª Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i III Open Nacional Ciutat de Gavà está patrocinada per la Federació Catalana de pàdel i Expomon. Entre les entitats col.laboradores es troba la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies