Aquest dissabte 27 de març ha començat una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i el Comkedem, on l’equip local ha guanyat per 12 a 5.

El partit s’ha disputat al pavelló de l’IEM Maria Reverter de Barberà de Vallès. L’equip local va començar el partit dominant el joc i amb un parcial de 5 a 0 va deixar el partit gairebé sentenciat, al descans l’ADB Barberà guanyava per un parcial de 9 a 3. Durant la segona part va baixar l’intensitat en el joc per part dels dos equips arribant al final del partit amb el resultat de 12 a 5 a favor de l’equip local.

El passat dissabte 20 de març es va suspendre el primer partit de la competició entre Comkedem i el DRACS CEA. El proper dissabte 3 d’abril, l’ADB Barberà jugarà el segon partit de la Lliga Catalana a la seva pista davant el DRACS CEA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies