S’ha celebrat el Campionat del Món de Parapowerlifting a les instal.lacions del Wythesnshawe Fòrum de la ciutat de Manchester (Anglaterra) on ha competit la catalana Montse Alcoba dins de l’equip nacional guanyant la medalla de bronze en la categoria de -79kg.

L’esportista catalana ha aconseguit aixecar 100kg, guanyant d’aquesta manera la medalla de bronze dins de la seva categoria i establint un nou rècord d’Espanya. Montse va començar la competició aixecant 96 kg, després va intentar els 100kg i ho va fer a la segona oportunitat després de fer nul en el primer aixecament. La medalla d’or va ser per a la nigeriana Bose Omolayo (140 kgs) i la plata per a la ucraïnesa Nataliia Oliiny (122).

Aquesta és la seva segona medalla en una competició internacional després de la medalla de plata que va guanyar al Campionat d’Europa disputat a Berck Sur Mer (França) en 2018. L’esportista catalana està entrenant amb l’objectiu de disputar els Jocs Paralímpics de Tòquio, tot i que la seva participació depèn d’una invitació per competir.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies