L’esport català ja compta amb una plataforma de continguts digitals pròpia. Aquest matí s’ha presentat ESPORTCAT.TV, el nou projecte de la UFEC i el Govern, que pretén instal·lar càmeres a 1.300 equipaments esportius catalans per al seguiment en directe de qualsevol competició. Un contingut que es facilitarà als usuaris de la plataforma ESPORTCAT.TV, accessible des de qualsevol dispositiu. De moment, 12 federacions (tennis, patinatge, futbol americà, natació, pàdel, voleibol, rugbi, handbol, hoquei, acell, beisbol i gimnàstica) han apostat per la nova plataforma, que vol arribar als 1,5 milions d’usuaris al llarg dels primers 5 anys.

Oportunitat per al sector
El projecte pioner de les federacions esportives i la UFEC compta amb la col·laboració de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública. Esportcat.tv és “una oportunitat per impulsar un sector de vital importància”, ha apuntat Gerard Esteva, president de la UFEC. El projecte aporta “projecció al sector, més capacitat de creació de recursos i un plus tècnic per a clubs i esportistes per millorar el seu rendiment”, ha reblat.

Els beneficiaris directes d’ESPORTCAT.TV també seran “els familiars i aficionats, que gaudiran d’una experiència esportiva a través de qualsevol dispositiu alhora que fan créixer el vincle que els uneix amb les seves entitats esportives”, ha explicat Pere Vilà, director de la Fundació UFEC. A més i federacions i clubs podran oferir un contingut esportiu i economitzar “uns serveis que, a dia d’avui, no estan sent explotats”, ha conclòs.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies