Aquest cap de setmana del 20 i 21 de març s’ha disputat la segona i darrera Jornada del Grup Nord de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes a la ciutat de Saragossa i on el Barcelona Univesitari Club ha tornat a guanyar amb autoritat.

El BUC jugarà la Final Four de la Lliga després de tornar a guanyar tots els partits d’aquesta segona Jornada. El primer partit va ser contra l’altre equip català, el Manresa WR, al que va guanyar per un contundent 52 a 17, el segon partit va ser contra l’equip amfitrió, l’Adapta Saragossa, al que va guanyar per 45 a 26, el darrer partit va ser contra Zuzenak que va jugar aquesta jornada amb moltes baixes de darrera hora i sense rotacions.

Pel que fa a l’altre equip català, el Manresa WR, ha realitzat una gran competició finalitzant en tercera posició final del Grup més fort d’aquesta competició, un pas més en la consolidació d’aquest nou equip dins del panorama, no solament català sinò també nacional.

L’altre equip d’aquest Grup que acompanyarà a l’equip català a la Final Four serà l’Adapta Saragossa. El cap de setmana del 10 i 11 d’abril es disputa la Fase Final de la Competició que decidirà l’equip campió. La primera eliminatòria la jugaran Lobos QR de València contra l’Adapta Saragossa i la segona eliminatòria, l’equip català jugarà contra el CD CAAD Sevilla Quad Rugby, els dos equips guanyadors lluitaran per guanyar la competició.

Foto (BUC)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies