Aquest dissabte 20 de març comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, una edició adaptada a les circumstàncies actuals de la pandèmia de la Covid-19 i amb un nou calendari que s’hagut d’adaptar a les restriccions de la pràctica esportiva que hi havia fins ara a Catalunya i del calendari general de competicions.

Tres són els equips que lluitaran per guanyar la Lliga Catalana, l’ADB Barberà, el Comkedem i el DRACS CEA que, en aquesta edició, jugarà solament amb un equip. La competició comença aquest dissabte amb el partit entre el Comkedem i el DRACS CEA a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. L’equip guanyador de la competició obtindrà una “wild card” per disputar el Campionat d’Espanya per Clubs d’aquest esport que es disputarà a la ciutat de València el cap de setmana del 22 i 23 de maig.

Abans, durant i després dels partits d’aquesta edició de la Lliga Catalana s’aplicarà el protocol de seguretat i prevenció davant la Covid-19 ja definit per la Federació fa mesos, validat per la UFEC i que compta amb el vist-i-plau de la SGEAF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies