Aquest dimecres ha començat un nou projecte del Programa Hospisport de la FCEDF amb la realització de classes d’exercici físic online destinades a millorar les capacitats motrius de les persones amb discapacitat. Les sessions estaran dirigides per Alba, tècnica del Programa Hospisport a Tarragona i estan obertes a tothom i són totalment gratuïtes però cal inscripció prèvia. Les sessions es realitzen a través de la plataforma Zoom i amb posterioritat es pujaran al Canal Youtube de la Federació.

Per Silvia Dalmau, responsable del Programa Hospisport, “L’objectiu de les classes en línia és proporcionar una classe de qualitat a les persones que no poden gaudir de classes presencials i així no deixar-ne a cap sense els beneficis de l’exercici físic. La pandèmia ha deixat a moltes persones amb diversitat funcional sense la possibilitat de fer esport i exercici i són precisament elles les que més necessitat en tenen.”

Les classes es poden seguir des de casa, des del centre, entitat, etc.. Per participar en aquestes sessions, les persones interesades han d’enviar un mail a hospisport@esportadaptat.cat o trucar als telèfons 93 340 92 00 o 664 46 96 57. En el següent enllaç es pot acceder a la primera de les classes realitzades.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies