Del 28 de març a l’1 d’abril la Selecció Espanyola de bàsquet en cadira de rodes realitza una Concentració al pavelló “Jesús España” de la localitat madrilenya de Valdemoro per la preparació de les properes competicions internacionals, on destaca la participació als Jocs Paralímpics de Tokio 2020+1.

Entre els divuit jugadors convocats destaca la presència de dos jugadors catalans, Òscar Onrubia que, aquesta temporada ha fixat pel BSR Amiab Albacete i Jordi Ruiz que, després de jugar a Itàlia, aquesta temporada disputa la Lliga Nacional amb el Bidaideak Bilbao BSR. A més dels dos jugadors, el seleccionador nacional és el català Òscar Trigo, que properament haurà de decidir entre aquests divuit jugadors els dotze que finalment disputaran els Jocs amb la Selecció Espanyola.

Espanya disputarà per segona vegada en la seva història uns Jocs Paralímpics, la primera vegada va ser a Barcelona 92 que va jugar com amfitriona. La Selecció Espanyola es va classificar pels Jocs Paralímpics durant la disputa del Campionat Europeu de 2019.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies