La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb la col·laboració de l’Euncet Business School, llança WESE (Women Executive Sports Education), el nou curs de desenvolupament directiu que neix amb el propòsit d’apoderar les dones dirigents del món de l’esport. Avui comença una campanya digital amb el lema “Sigues una WESE i… Lideressa’t!” amb l’objectiu de rebre candidatures de les possibles participants del programa.

Només seran 10 les dones que podran accedir al WESE, un curs de mentoring subvencionat per la UFEC, que cerca, a través d’una visió holística, l’apoderament femení a través d’un canvi profund sobre la manera de comprendre i situar-se davant del món que vivim. WESE consta de de 5 mòduls, que se celebraran entre els mesos d’abril i juny.

Dona, dirigent, lideressa
El mòdul 0 (Preludi) servirà per presentar el programa. Els mòduls 1, 2 i 3 serviran per desenvolupar la temàtica essencial del curs. Un primer (El gran teatre del món) se centrarà en l’estudi del rol i el conflicte de les dones i el seu lideratge en la nostra societat. El segon (Breaking the wall) desgranarà els continguts específics sobre les habilitats directives, l’executive coaching i la gestió d’equips. I el tercer (Lideressa’t) aprofundirà sobre l’apoderament femení que necessiten les dones dirigents per aconseguir convertir-se en les lideresses que les seves entitats necessiten. L’últim mòdul servirà per repassar els aspectes jurídics del funcionament d’un club.

El programa WESE, que aportarà tècniques i coneixements transferibles al lloc de treball, està basat en la investigació científica, lliure de dogmes, i en l’experiència directa viscuda en primera persona per directives al llarg dels últims 20 anys. Amb el curs WESE, les dones desenvoluparan lideratge personal, obtindran eines, tècniques i habilitats per a la tasca directiva, augmentaran l’autoconsciència personal i directiva, aprofundiran en la pròpia configuració del paper de la dona actual, crearan estratègies de lideratge i milloraran la seva marca personal de directiva.

Procés d’admissió
Durant aquest mes de març es durà a terme un procés de selecció a través del web del programa, on les dones interessades han de facilitar una carta de motivació, el Curriculum vitae, l’experiència personal i professional i la vinculació amb l’esport (es valorarà de forma preferent la incorporació de carta de recomanació de club federat o la federació catalana corresponent). Es realitzarà una breu entrevista online de les candidates que es considerin aptes pel programa.

D’entre totes les candidates, 10 dones seran seleccionades pel programa WESE i començaran les sessions amb professionals de primer nivell. Així mateix, les participants comptaran també amb l’experiència de primera mà de les dones presidentes de Federació i iniciaran un camí per fer xarxa i sinergies de direcció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies