Arran de la publicació al DOGC de la RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física comunica l’afectació que aquestes mesures tindran en el sector esportiu i de l’activitat física del 8 al 14 de març.

Competicions
Es permet el desenvolupament de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, de les competicions catalanes que donen accés a categories estatals, internacionals i professionals aprovades per la SGEAF i de la resta de competicions federatives a partir dels 16 anys. Totes les competicions autoritzades s’han de celebrar sense públic.

Els/les esportistes que hagin de prendre part en les competicions autoritzades a Catalunya o hagin d’assistir a entrenaments per preparar aquestes proves, estan exempts de la limitació de mobilitat comarcal, per la qual cosa caldrà acreditar que participen o competeixen en alguna de les competicions habilitades.

Ús de vestidors
Els vestidors poden reobrir. No obstant, les entitats responsables de la gestió de les instal·lacions i els equipaments esportius han d’informar les persones usuàries que l’ús dels vestidors és excepcional per a les que utilitzin el servei de piscina, si n’hi ha, i per a les que no tinguin possibilitat de canviar-se en un altre espai d’ús privatiu i no compartit abans o després de l’activitat esportiva.

L’ús dels vestidors queda condicionat a garantir específicament la ventilació mínima establerta a la normativa vigent en matèria d’instal·lacions tèrmiques d’edificis. Es recomana el compliment de les condicions de ventilació reforçada descrites a l’annex 1 de la citada Resolució.

Activitats extraescolars
S’autoritzen les activitats formatives o educatives no reglades presencials i d’esport escolar, organitzades dins o fora d’un centre educatiu per qualsevol entitat pública o privada en totes les etapes educatives (educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles de formació professional) amb un màxim de sis alumnes. Només els centres que organitzin activitats extraescolars mantenint els grups estables o part d’aquests poden desenvolupar les activitats amb més de sis alumnes, sempre que no hi participin alumnes d’altres grups estables.

D’altra banda, continuen vigents fins al 14 de març les restriccions de limitació de mobilitat comarcal aplicada a la pràctica esportiva, l’accés i tancament de les instal·lacions esportives, així com les condicions d’ús dels espais coberts i a l’aire lliure, i de les piscines.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies