Canvis en les restriccions per COVID-19 i la resolució de salut publicada a tal efecte:

• La mobilitat està permesa per tot l’àmbit de Catalunya per realitzar activitats autoritzades o en el grup bombolla corresponent.
• Es manté el toc de queda vigent entre les 22h i les 06h, excepte per les activitats de caràcter professional.
• En l’àmbit de les instal·lacions
o instal·lacions indoor mantenen obertura amb un 30% d’aforament, cita prèvia i amb ús de vestidors quan els usuaris no puguin canviar-se al domicili propi. Les activitats grupals estan permeses mantenint l’aforament dels espais al 30% i ús de mascareta, prèvia declaració responsable sobre l’adequació de la ventilació a l’Annex I de la resolució. Aquestes restriccions no són d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
o instal·lacions outdoor mantenen obertura amb un 50% aforament, control d’accés i amb ús de vestidors quan els usuaris no puguin canviar-se en el propi domicili. Les activitats grupals estan permeses mantenint l’aforament dels espais al 50%. Aquesta restricció no és d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
• En l’àmbit català, es permeten totes les competicions esportives.
• Les competicions esportives, excepte les estatals o internacionals de futbol i bàsquet professional, podran celebrar-se amb assistència de públic, segons les següents condicions:
o amb aforament del 30% en espais tancats fins un màxim de 500 persones o un màxim de 1000 en cas de complir les condicions de ventilació previstes a l’Annex I de la resolució.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies