Aquest cap de setmana del 27 i 28 de febrer s’han disputat diferents curses d’esquí alpí en la categoria de màsters en l’estació andorrana de GrandValira i on el català Eduard Carrera ha estat el gran dominador en la categoria A3.

Dissabte es va disputar el Gegant del Trofeu Màster Grandvalira organitzat per la Feeració Andorrana d’esquí. El català Eduard Carrera va guanyar la categoria A3 amb un millor temps de 43.22, a més de guanyar en aquesta categoria també va fer el tercer millor temps total de la jornada. Diumenge es va disputar un altre gegant, en aquest cas corresponent al 32è Memorial Manuel Cerqueda i on l’Eduard va tornar a guanyar en la categoria A3, millorant el seu registre de dissabte i finalitzant amb un millor temps de 41.64.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies