Del 28 de març al 4 d’abril es portarà a terme una Concentració de la Selecció Espanyola femenina de bàsquet en cadira de rodes a Madrid per preparar la propera participació de la Selecció als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020+1.

Entre les setze jugadores convocades pel seleccionador nacional, Abraham Carrión, hi ha dues esportistes catalanes, la veterana jugadora Judith Nuñez que, aquesta temporada, disputa la 1ª Divisió Nacional amb el Joventut BCR i la jove Maria Heras que, actualment, juga a l’equip català/valencià del BCR Cem-Hosp. Adaniad Vinaròs. L’UCAM Murcia és l’equip que més jugadores aporta a la Concentració amb un total de cinc esportistes convocades.

Amb tota seguretat aquesta serà la darrera concentració de la Selecció abans dels Jocs Paralímpics i, de la llista de setze jugadores, el seleccionador haurà d’escollir, el proper mes de juny, les dotze que formaran part de la convocatòria definitiva per disputar aquesta important competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies