Aquest cap de setmana del 27 i 28 de febrer s’ha disputat la 1ª Jornada del Grup Nord de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes al Pavelló Vell Congost de la ciutat de Manresa, amb la participació dels dos clubs catalans del Grup, el Barcelona Universitari Club i el Manresa WR.

El gran dominador d’aquesta primera jornada ha estat el Barcelona Universitari Club que ha guanyat els tres partits disputats. El primer partit del cap de setmana va enfrontar els dos equips catalans, un partit dominat en tot moment pel BUC que va guanyar per un clar 56 a 17. L’equip de Barcelona va guanyar també el segon partit que va disputar dissabte, contra “Adapta Zaragoza”, per 58 a 34 i en la jornada de diumenge va guanyar el tercer partit d’aquesta jornada, contra Zuzenak, per un contundent 78 a 7. Destacar també la gran victòria aconseguida per l’equip local, Manresa WR, davant Zuzenak per 49 a 21. “Adapta Zaragoza” va finalitzar en segona posició guanyant dos partits, Manresa WR en la tercera posició i finalment Zuzenak que no va aconseguir cap victòria.

El cap de setmana del 20 i 21 de març es disputa la segona i darrera jornada d’aquest grup a la ciutat de Saragossa que decidirà els dos equips que jugaran la Final Four per guanyar aquesta edició de la “Liga Nacional”.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies