‘Astrid’ és la pel·lícula que narra la història d’Astrid Fina, una de les millors esportistes paralímpiques espanyoles que, el 2018, va fer història amb la seva medalla de bronze en els Jocs de PyeongChang (Corea del Sud), en els quals es va convertir en la primera rider de surf de neu en aconseguir una medalla en una cita d’hivern.

La pel·lícula arriba aquest divendres als cines de Barcelona (Cinesa Diagonal, Cinesa Malda, Cinesa Floridablanca), Vielha (Lleida) (Cinesa Agrupació) i Madrid (Renoir Princesa). La pel.lícula ha estat dirigida per Marc Galver.

A l’acte de l’estrena de divendres, assistirà la protagonista de la pel·lícula, Astrid Fina, el director Marc Galver i el Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya Gerard Figueras, entre altres personalitats de l’àmbit esportiu. Després de l’estrena tindrà lloc un col·loqui amb la participació de l’Astrid i el Marc.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies