Aquest cap de setmana del 20 i 21 de febrer s’ha disputat la sisena edició del Trofeu Internacional Para Swimming de Natació a les instal.lacions del Club Natació Barcelona (Passeig de Joan de Borbó, 93) amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans de natació adaptada. La competició ha estat organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

El resultat més destacat del cap de setmana ha estat el nou rècord del món aconseguit per Toni Ponce (CN Sitges) en la prova dels 50m braça S5 amb un nou temps de 39:81. Aquest nou rècord del món s’afegeix als altres dos rècords del món que ja té en el seu poder que són els del 100 i 200m braça. Les nedadores catalanes Sarai Gascón i Núria Marquès van ratificar les seves mínimes B per participar als Jocs Paralímpics de Tokio. També van participar altres figures destacades de la natació nacional com Teresa Perales, Iñigo Llopis o Judith Rolo entre d’altres. La jove nedadora Anastasiya Dmytriv (Club Mare Nostrum), de tan sols 12 anys, va ser designada millor nedadora de la competició després d’aconseguir dos rècords d’Espanya a les proves de 100m braça SB9 i 200m estils SM9, de totes maneres els dos rècords no s’han validat ja que la jove nedadora encara està tramitant la seva nacionalització.

En el següent enllaç es poden veure tots els resultats de les proves del Trofeu Internacional Para Swimming de natació adaptada d’aquest cap de setmana. (https://b-swim.com/Resultados/2021TrofeuInternacionalAdaptada_Barcelona/index.html)

Foto (FECPC)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies