Aquest cap de setmana del 27 i 28 de febrer es disputa la 1ª Jornada del Grup Nord de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes al Pavelló Vell Congost de la ciutat de Manresa, amb la participació dels dos clubs catalans del Grup, el Barcelona Universitari Club i el Manresa WR.

Els altres dos equips que formen el Grup Nord de la competició són el Zuzenak Vitoria i Adapta Zaragoza. Les aspiracions dels dos equips catalans són diferents, per una banda, el Barcelona Universi Club lluitarà per disputar la Final Four Final i el Manresa WR continuarà la seva progressió dins d’aquest esport amb l’objectiu de plantar cara als altres tres equips del Grup. El cap de setmana del 20 i 21 de març es disputarà la segona jornada d’aquest grup a Saragossa.

El cap de setmana del 13 i 14 de febrer es va disputar la 1ª Jornada del Grup Centre – Sud amb la sorpresa de les tres victòries del CD CAAD Sevilla, equip de nova creació i liderat pel jugador de la Selecció Nacional, Demetrio González. El cap de setmana del 6 i 7 de març es disputa la segona jornada d’aquest grup a la localitat de Brunete (Madrid).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies