Aquest dissabte 20 de febrer s’ha disputat el partit entre els dos equips catalans que competeixen en la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes amb victòria, després d’una pròrroga, per l’equip verdinegre per 54 a 52.

El partit va ser molt igualat entre els dos equips. El resultat al descans era favorable a l’equip local per solament tres punts d’avantatge, 22 a 19. Durant el tercer quart, l’UNES FC Barcelona va remontar el marcador amb un parcial favorable de 16 a 12 i es posava per davant al començament del darrer quart, un quart on el Joventut BCR es va posar al capdavant per un punt a falta de 16 segons, però un tir lliure anotat per Sanz (UNES FC BARCELONA) va portar el partit a la pròrroga amb un marcador d’empat a 43 punts. Durant el temps afegit va continuar l’igualtat i va ser, solamente al final, on el Joventut BCR va decidir el partit anotant uns tirs lliures decisius que van portar a la victòria final per 54 a 52.

Amb aquesta victòria, el Joventut BCR aconsegueix la seva setena victòria dels vuit partits disputats d’aquesta Fase amb un total de 15 punts, mentre que l’UNES FCBARCELONA ha guanyat cinc dels vuit partits disputats amb un total de 12 punts.

Foto (UNES FC BARCELONA)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies