Dissabte 6 de març està previst el començament d’una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes en un nou format, amb la participació de sis equips dividits en dos Grups, aquests equips no participen en competicions nacionals,

Els sis equips participants es dividiran en dos Grups de tres equips que jugaran en format de concentració les dues primeres jornades. Els dos primers de cada grup disputaran la Final Four en data i seu encara per determinar. Els equips i grups són:

Grup A: Escola AFA, Màsters i Bamesad (Castelló)
1ª Jornada: 6 de març (Sant Feliu de Llobregat)
2ª Jornada: 10 d’abril (Tortosa)

Grup B: Comkedem, CB Granollers i CB Pardinyes
1ª Jornada: 13 de març (Lleida)
2ª Jornada: 17 d’abril (Granollers)

El començament de la competició estarà condicionat per l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i l’aixecament de les restriccions de la Generalitat de Catalunya per disputar les competicions catalanes. Tots els partits es jugaran a porta tancada i aplicant el protocol d’actuació de la Covid-19 elaborat per la Federació i validat per la UFEC i el vist-i-plau de la SGEAF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies