Aquest cap de setmana del 30 i 31 de gener es disputa el Campionat d’Espanya AXA de natació de joves promeses per categoria d’edat a les instal.lacions de la “Piscina Valdesanchuela” a la localitat madrilenya de Valdemoro.

Els nedadors i nedadores representants de la FCEDF són: Imran Belahsen Assekkaj, Ainhoa García Aliaga, Berta García Grau, Brayner Félix Gómez Coba, Sandhya Iscla Clos, César Antonio Pineda Caso, Iker Ruiz Urbaneja, Pol Sallent Hernández i Aminata Turon Canto. A més dels esportistes també els acompanyen el tècnics, Jesús Collado, Jordi Corominas, Juan Carlos Quevedo, Rubén Reguart i Laia Tena. En aquest campionat participen esportistes amb discapacitat física, esportistes amb paràlisi cerebral, esportistes amb discapacitat intelectual i també cecs.

Aquesta competició s’emmarca dins del Projecte AXA de Promeses Paralímpiques de Natació, creat el 2011, l’objectiu és servir de pas previ per als esportistes que posteriorment es puguin anar incorporant al Pla ADOP i formar part de l’Equip Paralímpic Espanyol en futures competicions internacionals.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies