Aquest cap de setmana del 23 i 24 de gener comença la competició de la 2a Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes després de diferents ajornaments provocats per la pandemia de la Covid-19.

Tres equips catalans disputen aquesta competició, tots tres equips dins del Grup B de la 2ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes. Els tres equips són: CE BCR CEM L’Hospitalet, el CE Costa Daurada i el Vàlida sin Barreras – CB Mifas, a més dels equips catalans també hi figuren, dins del Grup B, el Cocemfe Castelló BSR i el Miarco BSR Petraher.

Aquest dissabte el CE BCR CEM L’Hospitalet juga a la pista del Cocemfe Castelló BSR i el partit entre Miarco BSR Petraher i el Vàlida sin Barreras – CB Mifas s’ajornat pel proper mes de març, el CE Costa Daurada és l’equip que descansa aquesta jornada. La 2ª Divisió de la “Liga Nacional” està formada per tres Grups i el calendari de competició estarà marcat i condicionat per l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Foto (Vàlida sin Barreras – CB Mifas)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies