En la Resolució SLT/133/2021, de 22 de gener, es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya fins els proper 7 de febrer.

Tot i això, en aquest nou decret hi ha alguna modificació que afecta l’esport federat. Segons aquesta resolució queda eliminada la restricció de 6 persones per a entrenaments, federats, a l’aire lliure. El que si que es manté és la restricció de mobilitat entre municipis i el tancament dels equipaments coberts.

Aquí pots consultar el document FAQS, realitzat per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, actualitzat a 25 de gener de 2021.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies