Del 28 al 30 de desembre tindrà lloc una nova Concentració de la Selecció Espanyola masculina sub-22 de bàsquet en cadira de rodes a la localitat asturiana d’Avilés. Entre els 14 joves jugadors seleccionats hi figuren els catalans Biel Carbó (UNES FC Barcelona) i Òscar Onrubia (Amiab Albacete).

Els dos jugadors catalans són habituals a les convocatòries de la Selecció Espanyola Sub-22, també van participar a la Concentració anterior realitzada a les instal.lacions del CAR de Sierra Nevada (Granada) a l’octubre. Òscar Onrubia, que aquesta temporada juga a l’Amiab Albacete, també ha participat i jugat partits amb la Selecció Absoluta masculina. Són els dos jugadors joves amb més projecció del bàsquet en cadira de rodes català.

En aquesta concentració, el seleccionador, Miguel Vaquero, vol continuar treballant els futurs compromisos internacionals de la Selecció a nivell mundial com és l’Europeu de 2021 que s’havia de disputar a la localitat italiana de Lignano Sabbiadoro i que, de moment, encara no té una data fixe al calendari després de dos aplaçaments de la competició.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies