Aquest dijous 17 de desembre ha tingut lloc l’acte d’entrega virtual de la tretzena edició del Premi Dona i Esport otorgat per l’Ajuntament de Barcelona i on Merche Rios, membre de la Junta Directiva de la Federació, ha rebut el premi “Mireia Tapiador” a la promoció de l’esport i la medallista paralímpica, Astrid Fina, una menció especial al Premi a millor dona esportista.

Merche Ríos, Llicenciada en Educació Física i Doctora en Ciències de l’Educació (Universitat de Barcelona, 2005) és Professora Titular de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona al Departament de Didàctiques Aplicades i Vocal de la Junta Directiva de la Federació. Aquest premi representa un gran reconeixement a la seva tasca durant els més de 20 anys dedicats a la promoció de l’esport adaptat a la ciutat. La medallista paralímpica Astrid Fina, recentment retirada de l’esport d’alt rendiment, ha rebut una menció especial del Premi a la millor dona esportista pels seus èxits aconseguits durant per la seva gran trajectòria esportiva.

Durant l’acte d’entrega dels premis també van ser guardonades, entre d’altres, la waterpolista Anna Espart, com a millor dona esportista i la periodista del Mundo Deportivo, Begoña Villarrubia en la modalitat de mitjà de comunicació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies