Aquest cap de setmana del 19 i 20 de desembre s’havia de disputar la 3ª edició del “Trofeu Internacional de Quad Rugbi” a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, malauradament s’hagut de cancel.lar per diferents circumstàncies derivades de la Covid-19. Parlem amb un dels jugadors més destacats de la Selecció Catalana, Marc Subirón.

“La cancel.lació definitiva suposa una notícia trista malgrat relativament esperada. El cert és que l’equip tenia moltes ganes d’acomiadar aquest any tan dur amb un torneig de rugbi en cadira de rodes tan especial como és el Trofeu Internacional de Quad Rugbi” ens comenta Marc. Aquesta competició representa una oportunitat única per veure jugar la Selecció Catalana a Barcelona, “tant els jugadors com l’staff de la Selecció catalana hem demostrat un creixement del Quad Rugbi a casa nostra i aquest torneig era una oportunitat per seguir demostrant-ho a nivell internacional.”

Gràcies a l’organització del Trofeu Internacional, els jugadors catalans tenen una competició de gran nivell per jugar contra equips i/o seleccions destacades a Europa, el que representa una bona oportunitat per millorar el seu desenvolupament en aquest esport. Segons Marc Subirón, “l’any passat, la Selecció catalana va tenir grans actuacions contra experimentades seleccions com la República Txeca o Itàlia tot i que els resultats no van acompanyar; ara poc a poc, molts dels jugadors catalans van adquirint l’experiència necessària per ser més i més competitius a nivell internacional.”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies