Divendres 11 de desembre, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física va ser una de les primeres Federacions que van signar l’acord de col.laboració amb Mutuacat, mitjançant el qual es rep una ajuda econòmica per portar a terme activitats formatives i de difusió d’hàbits saludables en la pràctica de l’esport.

A més de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, també han signat aquest acord de col.laboració amb Mutuacat, la FC de beisbol i softbol, la FC de cecs, la FC d’hipica, la FC de patinatge, la FC de motonàutica, la FC de Paralítics Cerebrals, la FC de Pilota i la FC de rugby.

Mutuacat va signar un acord amb Unifedesport i la Unió de les Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), a través del qual la mutualitat ajudarà les entitats federatives amb un patrocini econòmic de 40.000 € dins de la propera temporada 2020/2021, per dur a terme activitats formatives i de difusió d’hàbits saludables en la pràctica de l’esport. Aquest és un important acord per recolçar les Federacions amb més dificultats econòmiques com a conseqüència de les restriccions de les activitats esportives i de promoció arran de la pandèmia de la Covid-19.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies