Aquest cap de semana del 12 i 13 de desembre s’ha disputat el Campionat d’Espanya Absolut de natació adaptada a les instal.lacions de la piscina “Parque del Oeste” de la ciutat d’Oviedo amb una gran participació dels nedadors i nedadores catalans.

El Centre Natació Mataró s’ha proclamat Campió d’Espanya per Clubs amb un total de 361 punts, per davant del potent Club valencià CD Aquatic Campanar que va aconseguir 310 punts, en tercera posició va finalizar el FADDF amb 232 punts. Els nedadors i nedadores del CN Mataró van realitzar uns bons resultats, destacant el seu nedador més destacat, Ariel Schrenck.

Destacar també el nou rècord d’Espanya del nedador del CN Sabadell, Òscar Salguero, a la prova dels 200m estils SM9 amb un temps de 2:25.30 i les mínimes “B”, que ja havien aconseguit per participar als Jocs Paralímpics de Tokio, de Núria Marquès a la prova dels 100m esquena S9 i Sarai Gascón a les proves de 100m lliures i 100m braça S9. Toni Ponce (CN Sitges) també va destacar amb un nou rècord d’Europa (1:18.53) a la prova dels 100m esquena. En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats del Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies