Aquest dimecres 9 de desembre s’han donat a conèixer els diferents guanyadors i guanyadores de la 24a Festa de l’Esport Català després de la reunió telemàtica del jurat i on, l’esportista Astrid Fina, ha estat distinguida amb el premi a l’Esperit Esportiu 2020. La Festa de l’Esport Català està organitzada per l’Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el Diari Sport i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

La rider barcelonesa va anunciar fa uns mesos la seva retirada de l’esport d’alt rendiment deixant un palmarès envejable amb diferents victòries i medalles de plata i bronze a la Copa del Món de para-snowboard i amb una medalla de bronze aconseguida als Jocs Pralímpics de Pyeong Chang 2018. Astrid Fina va ser premiada l’any passat amb la Medalla de bronze de la “Real Orden del Mérito Deportivo” del “Consejo Superior de Deportes”. Fa poques setmanes es va estrenar el documental “Astrid” dedicat a repassar la seva gran trajectòria esportiva.

En el següent enllaç es poden veure tots els premiats i premiades de la 24a Festa de l’Esport Català. La Gala d’entrega dels Premis es podrà veure el proper 9 de febrer de 2021 a través del canal Esport3.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies