El cap de setmana del 19 i 20 de desembre s’havia de disputar la 3ª edició del “Trofeu Internacional de Quad Rugbi” a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. Finalment s’ha decidit la cancel.lació definitiva del Trofeu davant les dificultats per viatjar dels equips francesos que anaven a participar al Trofeu.

Degut a les circumstàncies actuals de la pandèmia de la Covid-19 a França, les competicions federades d’esports no professionals no estan permeses a més, les autoritats franceses recomanen no viatjar a Espanya si no és del tot imprescindible. Davant aquestes circumstàncies s’hagut de cancel.lar definitivament el Trofeu Internacional de Quad Rugbi.

Per David Campón, responsable de Competicions de la FCEDF, “és un cop dur per la Federació, tant a nivel econòmic com organitzatiu, portàvem ja dos ajornaments de la competició des de setembre, esperant que les condicions fossin millors, però malauradament no podrà ser, amb aquesta cancel.lació i la del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes no hem pogut oferir competició internacional als nostres clubs i esportistes i això sempre és una mala notícia”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies