Aquest cap de setmana s’ha disputat el “Torneo Internacional Castalia de Castellón” de natació on també han participat esportistes discapacitats i on el català Toni Ponce ha estat la gran figura d’aquest Trofeu.

El nedador del CN Sitges ha batut dos rècords del món, a la prova dels 100m braça, amb una marca d’1:25.62, i en 200m estils, amb 2:48.02, tots dos rècords dins de la categoria de discapacitat física S5. A més, durant la competició, també ha aconseguit tres mínimes A per participar als Jocs Paralímpics de Tokio, a les dues proves dels rècords mundials i també a la prova dels 200m lliures.

D’altra banda, durant la competició del cap de setmana, Sarai Gascón (independent) va aconseguir la mínima B a les proves de 100m braça i 100m papallona i Òscar Salguero (CN Sabadell) també la mínima B a la prova dels 100m braça.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies