El començament de la nova temporada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica està prevista a finals del proper mes de gener, sempre que les condicions sanitàries ho permetin. Un dels clubs més destacats de la competició és el DRACS CEA que participa amb dos equips, l’equip Sènior i el Júnior i que aquesta temporada jugarà lluny de Badalona.

Els dos equips del DRACS CEA entrenaven i disputaven els seus partits al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona. L’irrupció de la pandèmia de la Covid-19 va implicar l’adecuació de totes les instal.lacions a combatre el nou virus, incloent el Pavelló de l’Hospital, tal com ens comenta Cristian Jiménez, jugador i President del Club, “era una decisió lògica. Des d’aquell moment, la Junta Directiva es va posar mans a l’obra per trobar unes instal·lacions adequades per als nostres jugadors, no va ser fàcil però finalment a Avinyó (Manresa) es van portar molt bé amb el Club i allà estem en l’actualitat, evidentement, el canvi no va ser fàcil, sobretot pel tema dels desplaçaments, no a tots els nostres jugadors els va igual de bé que anar a Guttmann, però cal adaptar-se temporalment”.

Com la resta de Clubs catalans que no disputen competicions nacionals ni internacionals, s’han vist afectats per les restriccions per la pràctica esportiva i els entrenaments durant les darreres setmanes. “Per culpa de la situació actual només hem pogut realitzar tres entrenaments. Esperem que, després de festes, tornar a la feina per preparar tant la Lliga com altres competicions que si la Covid ens ho permet, volem jugar i competir.” ens explica Cristian.

La situació econòmica dels clubs d’esports minoritaris s’ha vist greument afectada per la pandèmia de la Covid-19 i el DRACS CEA no és una excepció, tot i això al Club són optimistes, “la crisi és una realitat per a tots i des Dracs CEA ho estem gestionant com podem, no és fàcil mantenir tots els patrocinadors i menys encara trobar de nous. Cada soci de club paga la seva quota i entre això i els patrocinadors fidels que malgrat totes les dificultats estan sempre, anem tirant cap endavant. Cal ser positius i pensar que sortirem de tot això.” Ens comenta Cristian Jiménez.

Davant aquesta nova situació de jugar lluny de Badalona, els dos equips del DRACS CEA han arribat a un acord amb la resta d’equips participants de la Lliga Catalana, “hem arribat a un acord amb la resta d’equips catalans de jugar tots els partits en les seves instal·lacions menys el derbi de Sèniors contra Juniors que si serà a Manresa”. Esperem que les condicions sanitàries siguin les adecuades per començar la Lliga Catalana, una edició que serà especial per a tots els equips participants però, sobretot, per DRACS CEA que no podran disputar-la a casa seva, l’Institut Guttmann de Badalona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies