Aquest dimarts 1 de desembre s’ha celebrat l’acte d’entrega de les 11 beques guanyadores dels “2ns Premis Inclusius de l’Esport Català”, entre elles, el Programa HospiSport de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. L’acte ha comptat amb la presència de la Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, el Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras i el president d’Onat Foundation, Sergi Mingote, a més de representants de l’empreses patrocinadores dels premis.

Durant l’acte d’entrega, el President de la Federació, Josep Giménez ha agraït la tasca de tots els organitzadors per fer possible aquesta segona edició dels Premis Inclusius de l’Esport Adaptat en aquestes circumstàncies tant complicades per a tots. Durant la seva intervenció, ha destacat la feina que es porta a terme al Programa HospiSport, “És un dels grans projectes de la Federació des de fa 27 anys, amb el Programa HospiSport portem i apropem l’esport a totes les persones amb discapacitat”. Finalment, ha reconegut la feina de tots els tècnics i professionals que dia a dia treballen per millorar i fer crèixer aquest Projecte i també la Federació que aquest any ha celebrat el seu 50è Aniversari.

La segona edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català ha comptat amb 30 candidatures, de les quals el jurat ha triat 11 entitats i persones del país en base als criteris d’esforç, exemplaritat, implicació, benefici col·lectiu, integració social, igualtat de gènere i vida útil de la beca.

L’acte de lliurament dels Premis ha coincidit amb la setmana en què es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que és aquest dijous 3 de desembre.

II PREMIS INCLUSIUS DE L’ESPORT CATALÀ

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies