Aquest dimarts 24 de novembre, en un acte celebrat al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el president d’Onat Foundation, Sergi Mingote, han fet públic el nom de les entitats i esportistes que rebran una de les 11 beques en el marc dels 2ns Premis Inclusius de l’Esport Català, entre elles, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

La segona edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català ha comptat amb 30 candidatures, de les quals el jurat ha triat 11 entitats i persones del país en base als criteris d’esforç, exemplaritat, implicació, benefici col·lectiu, integració social, igualtat de gènere i vida útil de la beca. La Federació ha estat guardonada pel Projecte HospiSport, un programa rehabilitador per a persones amb una discapacitat física, ingressades o recentment donades d’alta, dels Hospitals catalans adscrits al programa.

L’acte de lliurament que, en aquesta edició serà en format virtual, tindrà lloc el proper 1 de desembre, a les 18h, coincidint amb la setmana en què es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (cada 3 de desembre).

Foto (Jordi Estruch)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies