La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i l’Hospital Sant Rafael de Germanes Hospitalàries han signat un nou conveni que busca reactivar la col·laboració entre ambdues entitats, amb els objectius comuns de promoure la prescripció per part dels metges rehabilitadors i la pràctica de l’esport adaptat entre les persones amb discapacitat física.

Amb aquest nou acord es pretén donar visibilitat a l’esport adaptat, treballant en la difusió de les activitats organitzades en aquest àmbit. En el marc d’aquesta col·laboració, l’Hospital Sant Rafael ofereix a l’FCEDF suport mèdic per als seus federats en tots aquells aspectes relacionats amb la pràctica de l’esport adaptat, al qual el centre ha estat històricament molt vinculat.

Amb aquesta reactivació de la col·laboració, s’actualitza als temps actuals, en què han aparegut nous esports i noves discapacitats, amb noves necessitats, a les quals cal donar resposta. Són sobradament coneguts els beneficis de la pràctica d’exercici físic sobre la salut de la població i, en el cas de les persones amb discapacitat, està demostrat que l’esport té, a més, efectes molt positius en l’autoestima, l’afany de superació i, en definitiva, en la qualitat de vida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies