La Generalitat de Catalunya, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i la Delegación del Gobierno a Catalunya, renoven el ferm compromís per erradicar les violències masclistes i han consensuat un Manifest Institucional en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, de sensibilització, per tal d’avançar en el seu abordatge. Us demanen que us adheriu al Manifest unitari del 25 de novembre, a través d’aquest formulari, com ja ha fet la nostra Federació.

El Manifest del món de l’Esport, promogut pel Consell Català de l’Esport basat en el manifest institucional, fa una crida a professionals i entitats esportives per sumar-se a aquest compromís en què es reivindica i es manifesta fermament el rebuig absolut a qualsevol tipus de violència i, especialment, aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles, que s’han vist desgraciadament incrementades en aquests mesos de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Des de l’Esport, hem de dir que el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes i hem de manifestar el nostre crit més unànime, extens i conscient respecte les violències masclistes. Des de la Secretaria General de l’Esport es volen dirigir a totes les persones vinculades amb l’Esport Català perquè us sumeu a aquest manifest, i rebutgeu, denuncieu i intervingueu en qualsevol tipus de violència que conegueu del vostre entorn. Als agressors, un recordatori: no hi haurà espai ni a l’esport ni arreu per a la impunitat. Prou violències masclistes!

El dia 25 de novembre convoquen tota la ciutadania, a les 12.00 h del migdia, a fer un minut de silenci en senyal de suport a les dones que travessen situacions de violència masclista, en els espais que la situació de pandèmia permeti. Des de de la vostre entitat o associació esportiva podeu sumar-vos a aquest gest, rebutjant les actituds masclistes, identificant i denunciant les agressions.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies